Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Osnova našega proizvodnega programa so dekorativne svetilke in senčniki zanje. Pri tem se poskušamo čim bolje prilagoditi vašim željam in načrtom, tako glede mer svetilk in senčnikov, kot tudi uporabljenih materialov. Ker pa vam želimo ponuditi celovit program svetil za dom ter gostinske in poslovne prostore, smo prodajni program dopolnili s ponudbo naših poslovnih partnerjev. Oglejte si njihove KATALOGE.

V nadaljevanju si s klikom na slike oglejte predstavitve izdelkov, oglejte pa si tudi našo SPLETNO TRGOVINO, v kateri ponujamo svoje izdelke, sestavne dele in svetila naših partnerjev.

Naši izdelki


Svetila Prosenak - Dekorativne svetilke


Svetila Prosenak - senčniki


Svetila Prosenak - sestavni deliIzdelki naših partnerjevRossini

Podjetje ponuja širok izbor notranjih in zunanjih svetil. Oglejte si njihove kataloge Rossini DECO (notranja dekorativna svetila), Rossini TECH (tehnična in zunanja svetila) ter Rossini PLEXIFORM (vrhunska tehnična svetila in svetila za zdravstvene ustanove).


Rendl

Podjetje ponuja širok izbor notranjih in zunanjih svetil za dom in turistične objekte. Oglejte si katalog ali kratek pregled izdelkov. Opomba: v katalogu so stare proizvajalčeve cene.


Relco Lighting

Njihova ponudba obsega svetila za dom in poslovne prostore ter zunanja in cestna svetila. Oglejte si katalog notranjih in zunanjih izdelkov.


Segno

Program je sestavljen iz dekorativnih svetil. Oglejte si katalog njihovih izdelkov.


Lemir

Poljski proizvajalec svetil ponuja širok izbor dekorativnih svetil za dom in turistične objekte. Oglejte si katalog.
Spletna trgovina
SPLETNA TRGOVINA